Service – Therapeutische elastische kousen, klittenbandzwachtels en overige compressieproducten zijn medische hulpmiddelen, veelal voorgeschreven door de arts. Afhankelijk van uw medische indicatie, uw mobiliteit en vele andere factoren wordt voor u een zo goed als mogelijk passende oplossing gezocht . Er wordt altijd een anamnese afgenomen en wij adviseren u vervolgens het beste hulpmiddel voor uw situatie. Ook bij aflevering van het hulpmiddel voorzien wij u van nuttige informatie.

Mocht u toch nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op! Ook als u ontevreden bent of een klacht heeft, laat het ons weten, dan proberen wij uw klacht op te lossen.

Garantie – Op therapeutische elastische kousen zit een garantie op functionaliteit van zes maanden. Schade aan het hulpmiddel wat is ontstaan door een externe factor valt buiten de garantie. Denk hierbij aan: een ladder is de kous trekken door het niet gebruiken van speciale aanbevolen griphandschoenen. Ook normale slijtage en onzorgvuldig gebruik vallen buiten de garantieperiode. Het is dan ook belangrijk dat de geleverde kousen direct gedragen worden en dat u beide kousen gaat dragen (afwisselt dragen en in de was). Wij verzoeken u schade aan de kous dan ook zo spoedig mogelijk aan ons te melden.

In het geval wij uw klacht niet kunnen oplossen, nadat wij daar wel daadwerkelijk een kans toe hebben gekregen, dan kunt u een officiële klacht indienen. Vraag bij ons dan een klachtenformulier op, vul deze in en stuur deze vervolgens retour naar ons. Wij nemen dan nogmaals contact met u op.

De laatste stap is dat u contact opneemt met de onafhankelijke Klachtencommissie via erisietsmisgegaan.nl.

Van Hulten elastische kousen is SEMH-gecertificeerd en voldoet aan strenge kwaliteitseisen voor het leveren van medische hulpmiddelen. Elk jaar wordt de praktijk gecontroleerd en wordt er gekeken of we voldoen aan alle opgestelde eisen.