Garantie & klachten

Garantie:

Van Hulten elastische kousen geeft de garantie af dat een therapeutische elastische kous 3 maanden functioneel moet zijn, zonder dat er duidelijke afwijkingen ontstaan die niet aan u te wijten zijn. Daarbij wordt gekeken naar de juiste wijze van gebruiken.

Als blijkt, gezien de pasvorm, dat binnen een maand vervangende voorziening nodig is, dan zal van Hulten elastische kousen zorgen voor adequate vervanging.

 

Klachtenprocedure:

Bent u niet tevreden met de door ons geleverde hulpmiddelen? Dat is heel vervelend voor u. Uiteraard willen wij er alles aan doen om uw klachten op te lossen. Neem hiervoor altijd eerste contact met ons op, dan zoeken wij samen een oplossing.

Mocht u dan nog niet tevreden zijn met de elastische kousen of onze service dan kunt u zowel mondeling als schriftelijk een klacht bij ons indienen.

Van Hulten elastische kousen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Compressiezorg. Door lid te zijn van de NVCZ voldoet van Hulten aan de voorwaarden met betrekking tot de klachtenregeling voor de therapeutische elastische kousen.

We gaan ervanuit dat we de klacht in gezamenlijk overleg op kunnen lossen.
Als we er toch binnen 5 werkdagen niet uitkomen dan kunt u de klachtencommissie van NVCZ inschakelen.

Via de site http://www.nvcz.nl kunt u de klacht melden.

NVCZ logo