Door het uitbreken van het Covid-19 / Corona virus, leven wij op dit moment in onzekere en turbulente tijden. Dit raakt ons allemaal. Wij willen u graag op de hoogte brengen hoe van Hulten elastische kousen met deze situatie omgaat.

Allereerst gaat onze waardering en bewondering uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Gezondheid staat voorop en om die reden gaat het welzijn van onze collega’s en klanten voor alles. Daarom zullen we de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwgezet in acht nemen.

Beschikt u al over een compressiehulpmiddel of kousen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor een herhaling. Vaak is hier geen persoonlijk bezoek voor nodige en kunnen wij de bestelling bij u thuis laten bezorgen.
Mocht het nodig zijn dat wij de hulpmiddelen bij u aanmeten, dan vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken. U zult begrijpen dat wij er alles aan doen om de afspraak, in overeenstemming met de RIVM richtlijnen, te laten verlopen.

Pas goed op jezelf en elkaar!

Team van Hulten elastische kousen.